Градоначелник Требиња Мирко Ћурић обишао је данас спортско игралиште у насељу Тини, које је недавно употпуности реконструисано - а најмлађи становници овог насеља добили су простор за игру са свим реквизитима.

IMG_6693.jpg (272 KB)

„Упркос проблемима који су се јављали у протеклом периоду, посао реконструкције овог предивног простора употпуности је завршен а с обзиром на то да су крајњи корисници, дјеца, веома задовољни - испунили смо наш циљ“, каже градоначелник Требиња Мирко Ћурић.

Ћурић је обећао да ће се наставити са изградњом игралишта и у осталим дијеловима града.

„У Доњим Полицама су у току радови. Планиране су активности и у Засаду, Горици, и у тим пословима помогле су нам и поједине међународне организације“, рекао је Ћурић и најавио радове у Хрупјелима.

bozo-tini.jpg (220 KB)

Предсједник Мјесне заједнице Тини Дражен Вујовић је изразио задовољство што је Тина добила једно од најљепших игралишта у Републици Српској.

„Дјеца, не само са Тине, долазе овдје да се играју а надамо се и имамо стрпљења да ћемо ускоро обновити и подлогу на терену, да направимо још и тротоар и расвјету у Колубарској улици која нам је приоритет“, каже он.

NA IGRALISTU 2.jpg (259 KB)

tini.jpg (226 KB)

Мјештанин Тине Драган Миш, такође, изражава задовољство завршетком послова, истиче да се овај комплекс мора сачувати и апелује на свијест свих да поведу рачуна о свему што је обновљено и ново направљено.

У оквиру новоизграђеног игралишта изграђен је и простор за налагање бадњака, гдје се мјештани Тине већ традиционално сваке године на Бадње вече окупљају.

IMG_1499.jpg (253 KB)

Подсјетимо, у оквиру обиљежавања Видовдана, фасаде у насељу Тини су постале право мало умјетничко дјело - које је зидним муралима са мотивима Видовдана, личностима и догађајима из наше историје украсио Милош Наранчић.