ТРЕБИЊЕ │ Хотел „SL Industry“ компаније „Свислајон Таково“ вечерас је свечано отворио предсједник овог пословног система Родољуб Драшковић.

Хотел је смјештен у рестаурисаној некадашњој управој згради Индустрије алата, а ентеријерски је дизајниран као својеврсни омаж индустрији.

Како је речено, ово је први пројекат новог пословног огранка „Свислајон“ команије „SL Hotels Group“, који ће се развијати у сарадњи са црногорском групацијом за управљање хотелима „Casa del Mare“.

Хотел „SL Industry“ у Требињу има 49 соба – 36 једнокреветних, 12 двокреветних и један апартман, уз ресторан и конференцијску салу, а запошљава 35 радника.

Кад сам долазио – долазио сам на рушевине. Нису ме препознали. Нису имали довољно информација - ко сам и са којом намером сам дошао. А погледајте овај индустријски комплекс – он припада самом врху Европе. То је и мој понос и понос свих запослених у систему“, рекао је отварајући хотел у фабричком кругу СЛ Прехрамбене индустрије и Индустрије алата предсједник пословног система „Свислајон Таково“ Родољуб Драшковић.

Он је додао да му није жао што је у Требињу провео и градио деценију, те да вјерује да ће овдје и у будућности градити.

Драшковић је најавио и скоро отварање аква-парка и дино-парка у требињском „Граду сунца“, чији је инвеститор компанија „Свислајон Таково“.

Р.С.