Ekipa Hrupjela pobjenik u kateg seniora.jpg (220 KB)Побједом екипе "Хрупјела" у сениорској и екипе "Гучине" у конкуренцији ветерана завршен је "Божићни турнир за сениоре и ветеране - Требиње 2021/2022".

Спортска дворана "Милош Мрдић" била је испуњена до посљедњег мјеста, а тражила се и "карта више" да се вечерас гледају утакмице за треће и прво мјесто у обје конкуренције.

Гледаоци су сваки атрактиван потез наградили аплаузом, а добрих потеза и мајсторија је било доста.

Bozicni Turnir.jpg (221 KB)У финалној утакмици сениора "Хрупјела" су резултатом 1:0 побиједили Д.О.О. "Баћовић" из Никшића.

Екипа "НО-МИ" из Билеће је освојила треће мјесто јер је побиједила екипу "Горња Хрупјела" са 5:3.

За најперспективнијег голмана изабран је Жељко Нинковић из екипе "Горња Хрупјела". За најперспективније играче изабрани су Филип Вујовић из "НО-МИ" и Новица Ћаласан из "Young Boys". За најбољег голмана изабран је Милун Секулић из Д.О.О. "Баћовић". Најбољи стријелац је Ново Милошевић из "Горња Хрупјела", а награда публике припала је истој екипи. Најбољи играч турнира је Милорад Цимирот из екипе "Хрупјела".

Hrupjela DOO Bacevic.jpg (151 KB)Kод ветерана је "Гучина" након извођења пенала побиједила екипу "Kастел" са 2:1 (у регуларном дијелу било је 1:1). У борби за треће мјесто WWIN "Невесиње" било је боље од екипе "Бемикс" 1:0.

Veteravi ekipa Gucine.jpg (210 KB)Најбољи голман код ветерана је Срђан Пецељ из "Гучине", а најбољи стријелац је Миљан Вицо из WWIN "Невесиње".

Посебна захвалница додијељена је Петру Kилибарди за дугогодишњу подршку турниру. Награду за "Фер плеј" добила је екипа "Локопортал", а најбољи играч је Зоран Шарић из екипе "Kастел".