FB_IMG_16028489470352794.jpg (157 KB)

„Листа за правду и ред Небојша Вукановић“ предизборне активности почиње са слоганом „До коначне побједе“ а наш је циљ да истинска слобода и живот достојан човјека буде доступна свим грађанима, а осим у Требињу листа има кандидате за одборнике и у Гацку, каже носилац листе Небојша Вукановић.

Говорећи о амбицијама странке на предстојећим изборима Вукановић је рекао да је њихов циљ да буду, ако не најјачи, онда један од два најјача политичка субјекта у градском парламенту.

„Борићемо се да Илија Станковић буде нови градоначелник Требиња јер је то предуслов да се из коријена промјени систем управљања градом. Прије свега, важно је донијети истинску слободу за људе, вратити живот достојан човјека сваком грађанину јер у Требињу, сигурно, у наредне четири године неће бити обесправљених и понижених, натјераћемо институције да раде у корист сваког грађанина и да закон буде једнак за све“, рекао је Вукановић.

„Један од наших основних програмских начела биће професионализација градских јавних предузећа. Сваки грађанин мора да схвати да је његов глас суверен и да може да одлучује о својој судбини. Сваки грађанин треба да разбије страх од оцјена, понижења, властодржаца и велможа зато што је створен такав амбијент, да када неком нешто учините, тај дужнички однос преносите и на покољења“, истиче проф. др Видомир Парежанин, један од кандидата за одборника у Скупштини града Требиња на "Листи за правду и ред Небојше Вукановића".

О залагању листе у области заштите права запослених, али и незапослених говорио је кандидат на "Листи за правду и ред" Ненад Вучуревић.

„Отварање нових радних мјеста и довођење инвеститора је важна ставка у Листи за правду и ред Небојша Вукановић. Радничка права су угрожена у релативно свим правним субјетима у нашем граду и ту социјалну неправду неопходно је исправити“, рекао је Вучуревић.