IMG_6199.JPG (227 KB)

Коалиција „Наша Херцеговина ХНП-ПДП“ данас је лијепљењем плаката на Тргу Слободе симболично почела кампању за предстојеће локалне изборе.

Носилац листе Коалиције „Наша Херцеговина ХНП-ПДП“ Славко Вучуревић је рекао да је ова Коалиција израсла из жеље јединог моћног привредника у Херцеговини, па и у цијелoj РС Родољуба Драшковића да прошири материјалне основе развоја града Требиња.

„Градски одбор ПДП-а је подржао кандидатуру Илије Станковића за градоначелника, а наш кључни адут за економски напредак Требиња је господин Родољуб Драшковић, његов капитал и бројни пословни пријатељи из свијета који су спремни да дођу, под неким другим условима у градској администрацији, инвестирају, улажу, отварају нова радна мјеста и развијају овај град“, рекао је Вучуревић.

Према његовим ријечима Илија Станковић је добио апслутну подршку Коалиције „Наша Херцеговина ХНП-ПДП“  јер је ријеч о доказаном привреднику и домаћину, спремном да поведе овај град путем просперитета, економског развоја и стварања предуслова да се млади људи и стручњаци враћају у Требиње и остају и развијају свој град.

Новинарима су се данас обратили и кандидати за одборнике за скупштину града Требиња Раденко Драшковић и Љубиша Крунић.