У просторијама Туристичке организације града Требиња данас су извучени добитници туристичких поклон ваучера у оквиру промотивне кампање „Љетуј у Требињу“.

turizam-trebinje.jpg (225 KB)

У кампањи, коју је организовала је Туристичка организација у сарадњи са хотелијерима овог града, те подршку Градске управе, 60 добитника награђено је ваучером у вриједности од 150 КМ за боравак у Требињу овога љета.

У Туристичкој организацији кажу да је сајт www.ljetujutrebinju.com, у оквиру кога је била „онлајн“ пријава за туристички ваучер, посјетило 28.244 корисника из 43 земље свијета, а забиљежено је 10.109 пријава, што је, како додају, бројка која је знатно надмашила планове, очекивања и пројекције које су постављене на самом почетку кампање.

„Обзиром да је читав ток кампање пратио висок ниво интересовања и добар одзив потенцијалних туриста, а услијед спремности носилаца туристичке понуде Требиња да додатно потпомогну акцију - одлучено је да се умјесто првобитно планираних 30 емитује још толико туристичких поклон ваучера, тако да ће бити додијељено укупно 60 ваучера у износу од 150 КМ, који се требају искористити у периоду од 5. до 25. jула“, напомињу у Туристичкој организацији града Требиња.

Организатори додају да су кампању подржале и поједине јавне личности - попут Мијата Гаћиновића, Секе Алексић, Немање Гудеља, Јована Јовановића и Гојка Цимирота, а ријечи хвале упућене су свима онима који су на било који начин учествовали и дали свој допринос афирмацији и промоцији кампање. Посебна захвалност иде на адресе хотелијера који су својим учешћем омогућили да акција буде изузетно успјешна.

Добитници ће поклон ваучере моћи да преузему приликом доласка у Требиње у просторијама Туристичког инфо центра, у улици Јована Дучића бб, уз обавезно посједовање личног документа.

spisak-dobitnika-1.jpg (430 KB)

spisak-dobitnika-2.jpg (432 KB)

spisak-dobitnika-3.jpg (433 KB)