milovic 1.jpg (270 KB)

Јелена Миловић, главни тренер ЖК “Леотара“ именована је за селектора женске У-19 репрезентације БиХ, док је тренер ЖК “Леотара“ Ања Стевић изабрана за асистента У-17 репрезентације БиХ.

„Ово је је још једно велико признање за наш клуб и велики напредак у професионалној каријери за Миловић, која је до сада обављала функцију помоћног тренера у женској У-17 селекцији. Миловић ће на 'старој функцији' у кадетској селекцији наслиједити још једна тренерица из нашег клуба Ања Стевић. Миловић је полазник УЕФА курса за стицање тренерске ПРО лиценце. Она је уједно и прва жена селектор из Требиња у неком од екипних спортова у БиХ, али и први селектор неке од фудбалских репрезентација Босне и Херцеговине из Требиња. Нашим тренерицама желимо много успјеха у раду и очекујемо добре резултате са 'Змајицама'“, кажу из управе ЖФК „Леотар“.

Двије играчице ЖФК „Леотара“ добиле су позиве за сениорске репрезентације својих земаља у оквиру квалификација за Европско првенство.

Уна Ранкић је добила позив новог селектора БиХ Селвера Хоџића за утакмице против Португала и Сјеверне Ирске, док ће Ајша Kалач наступати за Црну Гору против Андоре и Фарских острва.