ТРЕБИЊЕ I Kошаркаши Леотара настављају шампионат утакмицом 17. кола у којој на домаћем паркету вечерас дочекују екипу ОKK “Рудар 2015” из Угљевика.

Иако гости не бриљирају ове сезоне, из табора плаво-бијелих упозоравају на квалитет противника и њихов мотив да се покажу у што бољем свјетлу.

“Екипе из доњег дијела табеле долазе у Требиње потпуно растерећене јер је бреме фаворита апсолутно на нашим плећима што њима даје безграничну слободу и креативност у игри. Управо због тога моји момци морају у меч ући потпуно концентрисани и спремни да дају све од себе како би наставили овај сјајан низ побједа”, рекао је Дражен Шегрт, шеф струке KK "Леотар".

Оно што посебно радује стручни штаб, али  и навијаче је чињеница да је “прорадио” и Милан Лужајић који се у прољећном дијелу шампионата вратио у матични клуб.

“Против Сутјеске у Фочи сам коначно отворио шут и на страни тако да вјерујем да је шутерска криза дефинитивно иза мене. Атмосфера у екипи је фантастича, па се надам да ћемо уз помоћ наших навијача вечерас остварити нову побједу и чврсто остати на челу кошаркашког каравана Републике Српске”, рекао је Лужајић организатор игре „KK Леотар“.

Утакмица почиње у 19 часова.

Радио Требиње