lokalni izbori 1.jpg (102 KB)

У кампањи за локалне изборе 2020., као што је пракса била и у свим претходним изборним циклусима, портал Радио Требиња омогућиће представљање изборних програма и кандидата, у складу са утврђеним уређивачким правилима, бесплатно и на комерцијалној основи.

Политички субјекти регистровани за изборе током седмице бесплатно ће имати право на објављивања два саопштења за јавност (саопштење не смије бити дуже од 1.400 карактера или до 25 редова, слова 14), те на извјештавање са једне конференције за новинаре, односно сличне форме промотивне активности (до 2.000 карактера). 

Такође, портал radiotrebinje.com преузима обавезу извјештавања са централних предизборних трибина ових политичких субјеката (до 3.000 карактера, са фото-галеријом). У словне карактере не убрајају се размаци између ријечи.

Портал radiotrebinje.com задржава право на уређивачке интервенције у случају да је саопштење опширније од утврђеног броја карактера, када процјени да је преизборни садржај писан језиком непримјерним јавној комуникацији или да вријеђа достојанство других учесника у изборном процесу.

Радио Требиње