mali buda TREBINJE | Poslije pretpremijere na Kustendorfu i prikazivanja na Kanskom festivalu, novi domaći film „MALI BUDO„ reditelјski prvenac Danila Bećkovića, svoju premijeru će imati i u bioskopu trebinjskog Kulturnog centra.
Ne propustite priliku da pogledate urnebesnu domaću komediju „MALI BUDO“ koja će vas nasmijati do suza i sigurno natjerati da ovaj film pogledate ponovo, jer je upravo ovakvo ostvarenje nedostajalo domaćoj kinematografiji poslednjih nekoliko godina. Ono u šta smo sigurni je da će se urnebesne replike iz filma „MALI BUDO“ prepričavati iz dana u dan.
Riječ je o crnohumornoj komediji u kojoj naslovnu ulogu igra Petar Strugar. Budo je sin podgoričkog hirurga na lošem glasu, koji se seli u Beograd.
Očeve prijatelјsko-rođačke veze i vezice ubaciće ga u kovitlac crnohumornih dešavanja, koje će na duhovit način dočarati susret jednog mladića sa velikim gradom.
Pored Petara Strugara i Sergeje Trifunovića glumačku ekipu čine: Petar Božović, Tihomir Stanić, Hristina Popović, Aleksandra Janković, Slobodan Ćustić, Andrija Milošević, Milorad Kapor, Stefan Bundalo, Uroš Jovčić, Slaviša Čurović, Tanasije Uzunović, Jelena Rakočević, Marko Kon, Toma Kuruzović i Marko Baćović.
Film će na repertoaru trebinjskog bioskopa biti od danas do 8. oktobra u terminima 17, 19 i 21 čas, a ulaznice možete nabaviti na blagajni Kulturnog centra. Cijena je 4 KM.