d.JPG (221 KB)

Требиње је град наших успјеха због многих реализованих пројеката и побједа које смо овдје остваривали, поручио је ово предсједник странке Милорад Додик на представљању кандидата СНСД у Требињу.

„Дошао сам по још једну побједу нашег кандидата за градоначелника Мирка Ћурића и листе СНСД за одборнике у Скупштини града, за коју мислимо да је најбоља понуда за људе који живе у Требињу. Желимо наставити да заједно реализујемо пројекте Владе РС, а потенцијалима које има Влада и град учинимо да Требиње буде понос свих у Српској“, истакао је Додик.

Он је додао да ће са Владом Србије у кратком периоду бити изграђен аеродром у Требињу што ће, како је истакао, бити озбиљна промјена начина живота и обезбиједити нови импулс за додатни развој не само туризма, него укупног приведног живота града.

„Иза политичара не остају ријечи, него дјела и то је наша девиза. СНСД је оставио снажан печат на развој града и без обзира на пандемију вируса корона, која је била велики притисак на привреду, а посебно туризам, Требиње је овог љета било једно од најпосјећенијих градова у региону. То говори да смо успјели представити град и његове потенцијале, а са изградњом аеродрома то ће бити још боље“, истакао је предсједник СНСД-а.

Kандидат СНСД за градоначелника Требиња Мирко Ћурић је рекао да изборна кампања протиче у најбољем реду, али да је за ову странку кампања свих 365 дана у години.

„Дјела показују више од ријечи. Не желимо да за вријеме кампање испаштају грађани Требиња, већ реализујемо све редовне активности“, истакао је Ћурић.

Он је додао да су потврда за то и овогодишње Дучићеве вечери поезије које нису прекинуте ни у пандемији вируса корона, што говори да Требиње иде правим путем и да је култура веома важна.