IMG_6321.JPG (131 KB)

Требиње је у побједничкој атмосфери послије данашњег обиласка Берковића и Љубиња и овдје смо да подржимо нашег заједничког кандидата Илију Станковића. Он је права особа да води Требиње у наредне четири године. Ја сам увјерен да он има визију, да зна како управљати са овим градом, како га учинити кључним регионалним центром и како кренути у напредак, рекао је Мирко Шаровић предсједник Српске Демократске странке на трибини, на којој је представљен програм кандидата за градоначелника Илије Станковића и коалиције, која је вечерас одржана у хотелу „Свислајон индустри“.

„Илија Станковић је у досадашњем дијелу кампање показао да је заиста лидер кога треба подржати. Иза њега стоји  значајан број коалиционих партнера, највећи до сада који га подржавају. Ја као предсједник СДС-а увјерен сам да ће Требиње од 15. новембра имати нову власт, нову скупштинску већину и новог градоначелника Илију Станковића“, рекао је Шаровић.

Kандидат Kоалиције за "Напредно и модерно Требиње" за градоначелника Требиња Илија Станковић казао је да због пандемије вируса корона и погоршане епидемиолошке ситуације у Требињу, ова коалиција неће правити веће предизборне скупове.

У свом обраћању на трибини ове коалиције Станковић је, између осталог рекао да ова коалиција неће правити никакве скупове док се не обави сахрана митроплита Амфилохија.

„Ми прије свега да желимо да све грађане обавијестимо да ћемо радити  у новом режиму, јер наше је мишљење да се мора помоћи привреди, како би се задржала радна мјеста, уз могућност отварања нових. Желимо да  предстојеће изборе проведемо у једној коректној и фер атмосфери и достојанствено“, рекао је Станковић.