SANY0317 TREBINJE l Trebinjska policija juče je izvršilila pretres na tri lokacije i tom prilikom našla i oduzela bijelu praškasta materiju morfoloških karakteristika opojne droge spid, transportnu torbu u kojoj se nalazilo pakovanje biljne materije morfoloških karakteristika opojne droge marihuane i automatsku pušku sa okvirom municije u kome se nalazilo 10 metaka.
U pretresu su oduzete i dvije precizne vage, od kojih su na jednoj vidljivi tragovi biljne materije morfoloških karakteristika opojne droge marihuane, 199 komada pištoljskih metaka, jedna motorna pila za koju postoji osnov sumnje da potiče iz krivičnog djela teške krađe, izvršene u januaru ove godine, i putnički automobil „Reno laguna“, za koju držalac nije posjedovao dokumentaciju.
Protiv lica inicijala D.Š., iz Trebinja, u toku je dokumentovanje krivičnih djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet odružja ili eksplozivnih materija, a protiv lica inicijala R.K. i S.K. krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

SANY0321

R.T.