ОК тим у сарадњи са Културним центром Требињe данас и сутра организује програм Нектар ОК Фест каравана.

Ријеч је о пројекту који је ОК тим покренуо са намјером и жељом да што квалитетније промовише планирани и најављени програм фестивала за 2021. годину, те у партнерству на институцијама културе у Републици Српској и БиХ створи квалитетан културни садржај који ће истовремено вратити програм и публику у ове установе.

Намјера истога је да „пробуди“ и „освјежи“ културне садржаје у нашој земљи, који су готово употпуности обустављени током већег дијела 2020. године, због посљедица пандемије корона вируса.

Станице Нектар ОК Фест каравана су оне средине из којих долази највећи број посјетилаца на Тјентиште, како би им на тај начин пружили захвалност за указано повјерење током 6 година постојања фестивала, али и како би им у вријеме кризе изазване појавом корона вируса донијели дашак Тјентишта и фестивала у њихов град. Комплетан програм спроводи се у складу са свим епидемиолошким мјерама које су у тренутку реализације истога на снази.

Комплетан прогам изводи се у складу са епидемиолошким мјерама које су на снази. Улаз је бесплатан, број мјеста ограничен, а улазнице се могу преузети на билетарници Културног центра Требиње.

Комплетан програм Нектар ОК феста у Требињу можете погледати на слици:

ok-fest.jpg (149 KB)