IMG_20240113_191414.jpg (464 KB)

У Новогодишњем програму Радио Требиња дружили смо се са нашим вјерним слушаоцима, којима смо, захваљујући бројним спонзорима, обезбиједили тридесетак награда за све генерације.

Најљепшу честитку на наш вајбер број послала је Јелена Милићевић, коју смо наградили новогодишњим пакетићем и боцом вина, а ово је награђена порука:

"Српски мислим, српски пишем, српски зборим, српски дишем, српску цркву обилазим, моје мило српство пазим, за њега се Богу молим, православље свето волим, и крстим се са три прста, традиција то је српска. И дичим се јер ја имам српско срце у грудима, па ћу ноћас као и ти Српску нову прославити. У то име имам жељу да је чекаш у весељу, у радости и љубави, укућани да су здрави, свака срећа да вас прати да се добро добрим врати".

Позиви су стизали из цијелог града, али и из Билеће, Гацка, Невесиња, а и овога пута смо са нашим слушаоцима размијенили добро расположење, пуно смијеха, пјесме и прегршт лијепих жеља за 2024. годину.

За одличну атмосферу у студију били су задужени расположени водитељи Биљана Медар и Дарко Kуртовић, а за добар звук и још бољи избор музике "кривац" је наш тонски реализатор Милко Грубач.

Ни дежурна екипа није остала празних руку, јер су наши вјерни слушаоци, осим по освојене награде, у просторије Радио Требиња долазили и да честитају празнике, али и да донесу колаче, вино, чоколаде...

Традиционално, у студио је стигла и Миљана, која нас већ пету годину посјећује током Новогодишњег програма, подијели неколико награда слушаоцима и уљепша, и причом и појавом, наше празнично дружење.

Још једном честитамо свима који су освојили награде, а велико хвала онима који су обезбиједили вриједне поклоне за наше слушаоце.

Поред оних који су жељели да остану анонимни, уз нас су и овога пута били спонзори:

Kултурни центар Требиње, пицерија „Ел Сашон“, продавница одјеће „Сакомс“, винарија „Поповац“, меснице „Роган“, ресторан „Порто Белло“, стоматолошка ординација „Томановић“,  ресторан „Огњиште“, маркет „Бест“, ресторан „Kоло“, винарија „Секуловић“ , хотел „Панорама“, Задужбина „Kнез Мирослав Хумски“, апотека „Белладонна“, Kапиталсофт Требиње, сластичарна „Грк“, породица Ћук из Величана те новинар и књижевник Ратомир Мијановић.