ps-gorica.jpg (240 KB)

Од данас је почело са радом Станично одјељење полицијске управе Требиње и тим поводом приређена је скромна свечаност којој је, поред представника Полиције присуствовао и градоначелник Требиња Мирко Ћурић.

„На приједлог Полицијске управе и Града Требиња од данас почиње са радом Станично одјељење полиције. У циљу безбједности грађана, ово одјељење ће бити комплетирано у пуном капацитету и наш задатак ће бити да у сталном контакту са мјештанима Горице помогнемо у рјешавању безбједносних проблема“, рекао је Синиша Лакета начелник Полицијске управе Требиње.

Лакета је изразио захвалност Градској управи Требиње, која је бесплатно уступила просторије у Мјесној заједници Горица за потребе станичног одјељења полиције.

ps-gorica-2.jpg (143 KB)

„Мјесна заједница је најбројнија у граду Требињу и овај пројекат је апсолутно оправдан. У близини је школа и изузетно фреквентан правац и увјерени смо да ће безбједност грађана бити додатно побољшана“, истакао је градоначелник Мирко Ћурић.

Градоначелник Требиња је истакао да је безбједносту Горици и до сада била на високом нивоу и изразио наду да ће тако бити и у наредном периоду.