streljacki-klub-leotar.jpg (174 KB)

Стријелци Омладинског стрељачког клуба „Леотар“ забиљежили су запажен наступ у првом коло бх. лиге за сениоре и јуниоре у ваздушном оружју за 2020. годину – међународни програм, које је јуче одржано у Високом.

Искусни требињски двојац Милко Грубач и Срђан Вукановић заједно са младим Александром Мерћепом, са 1.600 упуцаних кругова у категорији ваздушни пиштољ - сениори, успио је да се позиционира на треће мјесто, те већ на старту бх. лиге најави борбу за неку од медаља.

Јуниорска екипа „Леотара“ у дисциплини ваздушни пиштољ - у саставу Мерћеп (526), Миловановић  (510), Краљевић (445) – заузела је екипно треће мјесто (1.481 круг), што је за овај подмлађени састав добар резултат на старту јуниорске лиге Босне и Херцеговине.

„Лично смо половично задовољни са постигнутим резултатом имајући у виду наше дуже одсуство из система такмичења, као екипа заједно са колегом Мерћепом мислим да можемо доста боље резултате да постигнемо у наредном периоду. Пред нама је период припрема за наставак лиге и надам се још бољем резултату већ у другом колу следећег мјесеца“ – коментар је Леотаровог двојца Милко Грубач - Срђан Вукановић.