pdp2

ТРЕБИЊЕ │ Саопштење Информативне службе ГО ПДП поводом саопштења ГО НДП Требиње, преносимо у цјелости:

Чланкописац, који се потписује као ГО НДП Требиње, каже да су га учили да „испред мржње увијек стоји љубав“. Добро су га учили, али не и научили, јер код њега с мржњом почиње и завршава дан, а сумњамо да му је и ноћни темпо друкчији. Опет несрећни С. Шараба покушава да буде духовит и сатиричар, али не иде му, па не иде.

Помијеша он у свом писанију кокошку која чека јаје, авионе, камионе, сепарације, свадбе, сахране, туристе, градоначелника, донације, возни парк, лажи, преваре, глумце и још свашта нешто. Пошто заиста немамо времена да се бавимо њиме и његовим умотворијама, само бисмо га подсјетили да је новац, који је био предвиђен за ОБИЛАЗНИЦУ, још 2012. потрошила бивша власт на челу са СНСД. Што у обилазницу, што негдје друго.

Шараба вели да на рачуну још увијек лежи 2,5 милиона за ту намјену. Ми га здушно позивамо да покаже гдје су те паре и вјерујемо да ће му то успјети, једнако као што му је једином у Требињу пошло за руком да направи лифт од гараже до стана. Није човјек луд да се пење степеништем и замара и дух и тијело. И једно и друго му требају да смара све око себе. Кад открије та два и по милиона КМ потрудићемо се да припадну њему, до посљедњег фенинга.

Нека тапацира лифт и можда у њему направи бифе. Кад неко може уживати „у мекоти возног парка“ зашто Слободан Шараба не би благовао у тихој вожњи свога лифта. Препоручујемо му да током вожње мало чита Домановића и научи се правој сатири. Овако само испада смијешан.

ГО ПДП Требиње