S6190014.JPG (106 KB)

У организацији Женског одбојкашког клуба „Леотар“ данас је почео дводневни Васкршњи турнир у одбојци на коме наступа шест екипа из РС, Црне Горе и Србије.

Своје знање и умјеће на два терена показују  дјевојчице из ЖОК „Црвена Звијезда“ Обудовац, ОК „Гимназијалац“ Котор, ОК „Раднички“ Крагујевац, ЖОК „Модрича-Оптима“ Модрича и ОК „Маглић“ Фоча као и домаћин турнира.

Турнир је свечано прогласила отвореним Слађана Скочајић, начелник Одјељења за културу, породицу, образовање и спорт Града Требиња.

Она је изразила задовољство поводом организовања оваквог турнира истичући да оволико младости и енергије не постоји нигдје осим у спортским халама.

„Одбојка је најљепши и најженственији спорт и желим да такмичење буде успјешно и да будемо добри домаћини свим нашим гостима“, истакла је Скочајић.

S6190011.JPG (106 KB)

На данашњој свечаности уручене су и пригодне захвалнице за подршку ЖОК „Леотар“ Милету Раденкову, Предрагу Кеки Уљаревићу, Зорану Видаковићу, професору Петру Чоловићу који су дугогодишњи пријатељи домаћина турнира.

Планиране су двије групе по три екипе, игра се свако са сваким у групама. Првопласирани из група играју финале, другопласирани за треће мјесто, а трећепласирани за пето мјесто. Игра се на два добијена сета, а трећи евентуални сет до 15 поена. Наставак такмичења је сутра од 9 часова, а након утакмица по групама играју се и мечеви за пласман.

S6190005.JPG (123 KB)