201203_izborsportiste.jpg (225 KB)

 Атлетичарка Вања Спаић и џудиста Божидар Вучуревић конкуришу за звање најбољег спортисте Српске за 2020. годину.

Ово двоје сјајних спортиста дуги низ година бриљира како на домаћој тако и на међународној сцени, па су тако и својеврсни амбасадори нашег града.

Гласајте за наше успјешне спортисте

Гласати можете тако што у СМС поруци напишете ГЛ затим размак, те број опције за коју гласате нпр. ГЛ 30  и пошаљете на број 091 610 102, цијена поруке 1.20 КМ + ПДВ.

На челу жирија Избора десет најбољих спортиста Републике Српске за 2020. годину биће прослављени ватерполиста Дејан Савић.

Другачија завршница

С обзиром на неповољну епидемиолошку ситуацију организатори ће ове године морати да организују нешто другачију завршну манифестацију.

Лауреати ће ове године бити награђени у студију Радио-телевизије Републике Српске. Завршна свечаност биће емитована на програму РТРС 21. децембра у 20 часова и 10 минута.

Поред избора десет најбољих, биће додијељено још десет награда, признања и плакета и то у категоријама: најбољи спортиста из Републике Српске, најбољи тренер, амбасадор спорта РС, плакета за допринос јачању специјалних и паралелних веза Републике Српске и Србије, плакета за дугогодишњи допринос развоју спорта, најбољи спортски догађај године, плакета за изузетна достигнућа у параолимпијском спорту, плакета за изузетан спортски подухват године, плакета постхумно као и “Златно перо - Лимун Папић” намијењено најбољем спортском новинару Српске за текућу годину.