IMG-2dfb05222c5f35d99c87762da80cc8a7-V.jpg (274 KB)

У Полицијској управи Требиње данас је обиљежена крсна слава Министарства унутрашњих послова Републике Српске – Свети Архангел Михаило.

Помен погинулим припадницима полиције са подручја Херцеговине служио је владика захумско-херцеговачки Димитрије и  обављен је у цркви светог цара Лазара, а затим положено цвијеће на Спомен-обиљежје погинулим припадницима ЦЈБ Требиње.

Честитајући крсну славу Министарства унутрашњих послова Републике Српске – Светог Архангела Михаила, начелник Полицијске управе Требиње Синиша Лакета је истакао да се никада не смију заборавити погинули припадници МУП-а који су своју жртву уградили у темеље РС.

„Желим да посебно поздравим породице погинулих припадника МУП-а Републике Српске и да кажем да је жртва њихових чланова породице овом министарству и Републици Српској највећа. Ја могу да кажем да имамо добар безбједносни амбијент и својим активностима одржаћемо такав тренд“, казао је Лакета.

IMG-17796c4c125177dacc36d3f1f291ce4f-V.jpg (388 KB)

Перо Вуковић, предсједник Скупштине Борачке организације Требиње је честитајући свим припадницима ПУ Требиње крсну славу казао да је од изузетне важности што се окупљамо на годишњицу погибје припадника који су своје животе дали за Републику Српску.

„Они су дали нешто најсветије  што се може дати а наша обавеза је да их се сјећамо и тако ће бити док будемо ходали овом земљом“, казао је Вуковић.