IMG_8409_resized_20220917_115056180.JPG (255 KB)

Поводом утакмице 11. кола М:тел Премијер лиге БиХ између ФК "Леотар" и ФК "Слобода", која ће се одиграти сутра у 16:00 часова на стадиону "Полице, данас је одржана конференција за новинаре, на којој је, између осталих, представљен и нови тренер Марко Максимовић.

Он је истакао да му је у Требињу све познато, да је некада играо баш за Леотар.

"Ситуација у клубу није идеална и да јесте, ја вјетроватно не бих био овдје. Али ја волим изазове и то ме привукло да дођем. Као тренер желим да вратим днк Леотара, које је некада имао борбено , тврдо, јако. По мом мишљењу, били су успавани и нису неке ствари одрађене и онда цијену плати тренер. Ако ја не успијем вратити енергију играча и не буду ли играчи спремни да побједе у овом процесу, ја ћу дати оставку па тражите трећег тренера", казао је тренер Максимовић и додао да званично не може рећи да ли ће бити нових играча јер још ништа није потписано, мада је договорено да дођу два врхунска играча у клуб, а детаљније о томе сљедеће седмице.

На питање да ли познаје тим играча, казао је да је имао времена да их испрати и да имају разлога да буду веома љути на себе.

"Свјесно причам да би играли схватили да морају да трче, тренирају, да се боре", истакао је Максимовић и казао да има у клубу одличних играча.

Рајко Мичета, предсједник Управног одбора Леотара је казао да је срећан што је нова енергија дошла у клуб.

"Сигуран сам да ће са Максимовићем доћи нови, позитивни вјетрови. Иза њега стоје велика дјела и увјерен сам да ће све учинити за напредак клуба", казао је Мичета.