На извјештајно-изборној сједници Скупштине Рукометног клуба „Леотар“, која је синоћ одржана у Културном центру, за предсједника Управног одбора клуба именован је Стеван Бекан, а за предсједника Скупштине Зоран Милошевић.

220417971_2849234505406827_2334460590225032015_n.jpg (181 KB)

Изабрани су и чланови Скупштине и Управног одбора овог спортског колектива, као и Надзорног одбора, на чијем ће челу бити Рајко Танасијевић.

Новоизабрани предсједник управног одбора Стеван Бекан подсјетио је да клуб године слави 65 година постојања клуба, што је обавеза више да „Леотар“ сачува премијерлигашки статус у новој сезони.

Нагласио је да ће управо клуба красити тимски рад, те да су циљеви за следеће четири године - даља едукација тренера у школи рукомета, наставак пројекта "мини рукомет у основним школама" , те да „Леотарова“ школа рукомета по резултатима буде међу пет најбољих у држави.

Једногласно је прихваћен и извјештај досадашњег предсједника управе РК „Леотар“ Владана Шегрта о раду у претходном четворогодишњем периоду.

Шегрт је напоменуо да су заједништво, плански рад и одрицање свих структура довели клуб у позицију стабилног премијерлигаша и носиоца развоја рукомета у нашој регији.

За успјех су, подсјетио је Шегрт, кључна била два момента из 2017. године - формирање Спортског друштва „Леотар“ као кровне градске спортске организације и уједињење мушких рукометних клубова у нашем граду.

Пристутне чланове Скупштине клуба поздравио је и замјеник градоначелника Требиња Дражен Бошковић обећавши још  значајнију  помоћ спорту у нашем граду кроз ребаланс буџета за ову годину.

Он је нагласио да је  Требиње посебно и по томе што поред мушког рукомета има још пет премијерлигаша: фудбал, кошарку, женски рукомет, женску кошарку и шах.