Дарко Шуваковић, један од организатора фестивала објашњава да су популарне „четворке“ одабрали за промоцију, јер је у питању народни ауто, који је некада возио средњи сталеж, а коме припада и публика овог фестивала.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ТРЕБИЊЕ │ На несвакидашњи начин са пет „Реноа 4“ у Требињу је синоћ организована промоција највећег црногорског рок фестивала „Lake Fest“, који ће пету годину заредом бити одржан половином наредног мјесеца у Никшићу. Према најавама организарора сличне промоције биће организоване у Мостару, Бањалуци, Добоју и Сарајеву. „Занимљиво је да смо ове године фестивала представљамо са пет аутомобила“Рено 4“, брендирани „Lake festom“, међу којима најстарији има 43 године“, каже Пеђа Зечевић, директор феста.
Дарко Шуваковић, један од организатора фестивала објашњава да су Рено 4 одабрали за промоцију, јер је у питању народни ауто, који је некада возио средњи сталеж, а коме припада и публика овог фестивала.
Организатори кажу да им је изузетно драго што су се на ову промоцију одазвали и „Удергроунд“ бар и требињска рок група „Kругови у житу“, које ће, као и све Требињце, радо угостити у Никшићу од 11. августа.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Никшићани ове године очекују рекордан број посјетилаца и љубитеља рок свирке, с обзиром да ће, међу бројним рок звијездама региона, наступити и неколико  познатих рок група, из Њемачке, Грчке, а по први пут у Црној Гори наступа и једна рок група из Kувајта...
radiotrebinje.com