IMG_7600 ТРЕБИЊЕ │ Поводом обиљежавања Европског дана језика, Школа страних језика „Церовац“ из Требиња данас је у улици Јована Дучића поставила штанд на коме се, осим детаљних информација о курсевима страног језика у овој школи, могу добити и савјети и препоруке о томе како почети са учењем страних језика, који језик највише одговара специфичним потребама појединца, заказати бесплатна провјера нивоа знања у школи и још много тога.

IMG_7607Kако је најавила Ана Мискин, директор школе, у оквиру обиљежавања Европског дана језика сутра ће бити организован мини сајам књига и читалачки кутак у просторијама школе, у времену од 10 до 13 часова.
Сва дјеца ду добродошла. Наши полазници курсева и професори ће заинтересованим посјетиоцима сајма читати наслове које они одаберу. Литература која ће сутра бити изложена сајму превасходно је намијењена дјеци, али ће бити и наслова за одрасле, као и ријечници и помоћни материјал“ Према њеним рјечима, на овај начин желе мотивисати суграђане на  учење страних језика и скренути пажња на значај очувања богате башине од 200 европских језика.
М.И.