Гордан Мишељић, генерални директор Хидроелектрана на Требишњици једногласно је данас изабран за новог предсједника Управног одбора Фудбалског клуба „Леотар“, док ће дужност потпредсједника обављати Здравко Вукашиновић.

У Управни одбор изабрани су још и Александар Kојовић, Небојша Рикало, Марко Дучић, Драган Алексић, Марко Рикало, Спасоје Радовић и Борислав Грубач, док ће дућност предсједника надзорног одбора у наредном периоду обављати Перо Мишељић. За предсједника Скупштине именован је Симеон Дучић.

„У новом Управном одбору спојили смо што више људи из привреде и јавног живота, а наш задатак је да остваримо пројектовани буџет од 400 хиљада KМ и да обезбједимо да Леотар оствари пласман у већи ранг такмичења“, истакао је нови предсједник Управног одбора.

Упитан да одговори који ће бити први задаци Управног одбора у наредном периоду, Мишељић је рекао да ће се најприје ићи на освјежавање играчког кадра.

 „Сљедећи су радови на инфрастуктури као и рјешавање дуговања клуба који ће сукцесивно бити рјешавани у наредној години. Мишељић истиче да ће се посебна пажња посветити и оспособљавању  терена у некадашњој касарни, односно изградњу терена са вјештачком травом а један од предложених локалитета је на простору некадашње касарне.

Чланове скупштне данас је поздравио и градоначелник Требиња Мирко  Ћурић који је изразио наду да ће се Леотар врло брзо, са новом управом, вратити на старе стазе успјеха.

„Сматрам да је поред финансија потребно доста труда и рада свих око клуба, а ја као градоначелник Требиња сам пресрећан након данашње скупштине Фудбалског клуба „Леотар“.

Р.М.