sastanak.jpg (771 KB)

Коалиција Савез независних социјалдемократа – Социјалистичка партија показазала је лојалност и одговорност у кадровима и са другоим коалиционим партнерима можемо оставрити бољи живот грађана Требиња. Мислимо да смо у протеклих седам година уложили енергију, значајно направили кадрова, пројеката и програма, који су поправили стање у нашем граду, рекао је Лука Петровић, предсједник ГО СНСД-а Требиње након састанка са делегацијом ГО Социјалистичке партије Требиње.

„Чули смо овдје много добрих приједлога предсједника ГО Рајка Ћапина и његових сарадника, да је потребно да и њихови приједлози буду убачени у зајдничку коалициону платформу 2024.-2028. Усагласили смо да Мирко Ћурић буде заједнички кандидат за градоначелника Требиња. Такође, морам да похвалим све кадрове Социјалистичке партије из  ГО Требиње, да одговорно раде своје послове“, рекао је Лука Петровић.

sastanak 2.jpg (711 KB)

Рајко Ћапин, предсједник ГО Социјалистичке партије Требиње истакао је након састанка у просторијама ове странке да су током разговора дошли до заједничких ставова и закључака у правцу унапређења сарадње утврђивању даљих односа и свега онога што ће у наредном периоду донијети додатан просперитет  и аформацију локалне заједнице.

sastanak 4.jpg (797 KB)