moja-buducnost.jpg (177 KB)

У оквиру пројекта „Моја будућност“, у недјељу, 22. септембра, у Требињу ће бити организована једнодневна обука о пословним вјештинама за младе у Херцеговини.

Кроз пројект који реализује организација „Хелветас“, у сарадњи са „Муња инкубатором“ и „Hocu.ba“ инфо платформом, у Широком Бријегу, Требињу и Читлуку током прољећа креиране су Групе будућности за развој вјештина запошљивости младих, а ова обука је додатна активност у оснаживању младих са простора Херцеговине.

Обука ће се одржати у галерији Културног центра од 11 до 15 часова.

„Циљ обуке је упознати младе са основним пословним вјештинама које се траже данас на тржишту рада, са посебним фокусом на вјештине пројектног манаџмента, креирања плана акције и осмишљавања предузетничких идеја. Дио програма је посвећен и начинима како додатно развити своје пословне вјештине, подићи властиту конкурентност и бити запошљивији“, поручују у организацији.

Обука је бесплатна за све младе, а због ограниченог броја мјеста заинтересовани се морају пријавити најкасније до 18. септембра до 16 часова на сљедећем линку: https://forms.gle/eFJP3xkdLWAcwCgM9