Срђан Ковач изабран је вечерас на редовној изборној конвенцији за предсједника Младих социјалдемократа – Требиње.

msd.jpg (103 KB)

Захвалан на указаном повјерењу, новоизабрани предсједник - који ће на челу требињског МСД-а замијенити Срђана Амбулију - казао је да су пред њим велике обавезе и одговоран задатак - да афирмише младе људе и донесе потребну енергију за још квалитетнији рад.  

 „Конкретно ћу се залагати за већу активност и значајније укључивање младих како у мјесним тако и у цијелој локалној заједници, да им се омогуће већа права кроз стипендирање и образовања, и на крају - као круна њиховог рада - да буде запослење“, казао је Ковач новинарима.

msd-2.jpg (180 KB)

Предсједник Градског одбора СНСД-а Требиње и генерални секретар странке Лука Петровић каже да СНСД даје шансу младим људима да буду активни, доказују се и напредују, како би кад њихово вријеме дође могли да преузму одговорност.    

Поносно и чистог образа, каже Петровић, могу да изађу пред суграђане и презентују шта све СНСД посљедњих година ради у нашем граду, да свједоче одлучност, снагу и вољу да заједно градимо боље и љепше Требиње за будуће генерације.

msd-3.jpg (132 KB)

„Свакако, ови млади људи имаће времена да покажу своје потенцијале, а они који то покажу, који се буду дали активизму - и општем и личном, сигурно иду даље, настављају своје каријере и за неколико година, надам се да ће управо они водити процесе у овом граду. Јер, када прођу кроз једну овако организовану страначку структуру као што је СНСД, они ће сигурно моћи да воде овај град, а то је и наша обавеза: да младима пренесемо шта знамо и како да креирају бољу будућност нашем граду, Херцеговини и Републици Српској“, казао је Петровић након изборне конвенције МСД-а Требиње.