Након два „везана“ неријешена резултата у шампионату БиХ, у утакмицама против Борца из Бањалуке и тузланске Слободе, за фудбалере Леотара нема одмора.

245520407_4632231160176188_6936388428806374494_n.jpg (104 KB)

Капитени Леотара и Борца поново у клинчу, Срђан Андрић Леотар и Стојан Врањеш Борац

Већ у сриједу очекује их утакмица против Борца у оквиру шеснаестине финала Фудбалског купа БиХ. Нови дуел против актуелног шампиона БиХ, који игра у доброј форми, биће искушење за изабранике Бранислава Крунића. Као најава за овај дуел, сутра ће у просторијама Фудбалског клуба Леотар бити одржана конференција за штампу са почетком у 10 часова и 40 минута. Жал за побједом у мечу са Слободом ипак остаје.

„Утакмица нам се 'отворила' али... у првом полувремену играчку предност нисмо успјели да материјализујемо. Што се тиче другог полувремена у овој утакмици промијенили смо формацију и убацили смо офанзивног играча. Било је то доста боље, али нисмо неке идеалне прилике створили и успјели смо да постигнемо тај погодак. Када смо мислили да смо утакмицу привели крају, једна неопрезност на крају утакмице коштала нас је три бода. Тешка утакмица на тешком терену, али идемо добрим путем и желимо наставити тако“, рекао је новинарима тренер Леотара Бранислав Крунић.

Утакмица Леотар Борац почиње у 14 часова и 30 минута и побједник из овог дуела оствариће пласман у наредно коло најмасовнијег фудбалског такмичења у БиХ.