leotar TREBINJE l Proljetni dio fudbalskog prvenstva Republike Srpske počinje sutra, a lider na tabeli - trebinjski Leotar u prvom kolu nastavka gostuje u Višegradu ekipi Drine HE.
Povratak u društvo bh. premijerligaša za upravu i igrače jesenjeg šampiona Republike Srpske ostaje glavna „meta“ i u proljetnom nastavku prvenstva, za šta je svaki bod osvojen na gostovanju veliki korak bliže zacrtanom cilju. „U Višegradu očekujemo tešku borbu za bodove, koji su potrebni i Drini - za opstanak u Prvoj ligi, ali su važni i za Leotar, koji želi povratak u društvo najboljih bh. klubova. Mi smo spremili igru da napadnemo cijeli bodovni plijen, ali i znamo da to neće biti nimalo lako ostvariti“, kaže za radiotrebinje.com Rajko Mičeta, pomoćni trener tima sa „Polica“.
Utakmica u Višegradu počinje u 14 časova.

Novi igrači - Zoranović, Radulović, Sušić, Đajić... Pomoćni trener Leotara kaže da je tim koji je osvojio jesenji naslov prvaka RS značajno izmijenjen u prelaznom roku, da je nekoliko igrača - među kojima su i Aćimović i Stojanović, napustilo klub, ali i da se uprava Leotara potrudila da u pauzi obezbijedi adekvatne zamjene na oslabljenim pozicijama.

pripreme FK „Napad smo pojačali Bojanom Zoranovićem, koji je stigao iz Metalca iz Gornjeg Milanovca, Ognjen Radulović iz banjalučkog Borca i Pavle Sušić iz Zrinjskog pojačaće srednji red, a u klub se iz Borca vratio i štoper Darko Đajić“, ističe Mičeta.
R.S.