Oбавјештавамо грађане чија су дјеца рођена од 7. априла 2010. године до данас, да ће се сутра, 16. априла, почети подјела пакетића које је донирала компанија „Свислајон“, која ће се одвијати путем вртића, основних школа и мјесних заједница.

vaskrs.jpg (272 KB)

Родитељи дјеце која похађају школу, о додјели пакетића биће обавијештена од стране учитеља, који ће им саопштити вријеме и мјесто подјеле пакетића.

Родитељи чија дјеца похађају вртић „Наша радост“ о додјели пакетића биће обавијештена од стране васпитача, који ће им саопштити вријеме и мјесто подјеле пакетића.

Родитељи дјеце која не иду у вртић, не иду у школу или иду у неки од приватних вртића на подручју града пакетић могу да преузму у канцеларији мјесне заједнице сутра, 16. априла, од 8.00 до 18.00 часова. За преузимање пакетића родитељ уз себе треба да има личну карту.

Родитељи дјеце која живе у руралном подручју, у коме не дјелује подручно одјељење, за преузимање пакетића треба да се јаве предсједнику мјесне заједнице.

Из Градске управе скренули су пажњу родитељима да приликом предузимања пакетића треба да поштују мјере градског Штаба за ванредне ситуације – држе социјалну дистанцу од два метра, те носе рукавице и заштитну маску.