leo-kak.JPG (152 KB)

Меч за кошаркашке сладокусце одиграће се у вечерас у Требињу када на паркет дворане „Милош Мрдић“ долази лидер шампионата и актуелни првак БиХ „Широки“ из Широког Бријега.

Предвођени фантастичним Матеом Дрежњаком гости долазе по нове бодове, али из табора Леотара најваљују велику борби и наду да ће Требиње и даље остати неосвојива тврђава за гостујуће екипе.

„Као новајлије у лиги примарни циљ нам је био опстанак, али смо ипак негдје у дубини душе знали да имамо квалитет и потребну хемију за нешто бољи пласман. Наравно, још је прерано причати о било каквим плановима, али позиција број 4 на табели уочи посљедњег кола јесењег дијела шампионата је резултат на који смо сви поносни“,  истиче Миро Вукоје, тренер „Леотара“ и додаје да упркос чињеници да је „Широки“ апсолутни фаворит очекује квалитетан и неизвјесан дуел.

„Лидер на табели, актуелни шампион им даје предност, али то се треба потврдити и на терену, а то у Бреговима није лако. Сигуран сам да ће моји момци, упркос проблемима са повредама, у овај меча улазе са максималним мотивом, а посебна наша предност ће бити публика која у оваквим мечевима може донијети превагу. Позивам љубитеље кошарке да нас подрже у што већем броју, а ми ћемо им се одужити тако што ћемо оставити срце на терену“, додао је Вукоје.

Меч почиње у 19 часова у СД „Милош Мрдић“.