IMG_20240614_105744.jpg (441 KB)

Бициклистичка трка „За сирац сира“ биће одржана у недјељу, 16. јуна, а Александар Спаић, секретар бициклистичког клуба „Вучји зуб“, испред организатора, каже да је све спремно за брдску трку која се 13. пут организује у требињском селу Жаково.

Спаић наводи да се трка, као и сваке године, већином вози макадамским путем, с великим нагибима терена, кроз дворишта камених кућа, а само малим дијелом и асфалтним путем.

Трка се организује за лиценциране такмичаре, али и за рекреативце, могу да учествују бициклисти свих узраста, а прва на програму је трка за најмлађе која почиње у десет часова.

Најбоље пласирани у свим категоријама, као награду ће добити сирац сира, одрасли и вино, д‌јеца слаткише, осим награда спонзори су обезбиједили воће и освјежење, а сви су позвани на заједнички ручак послије трке.

Више информација о трци може се добити на бројеве телефона 065/004-003 и 066/742-327, на страници www.facebook.com/zasiracsira  и путем мејла [email protected] , а цијели разговор, који су водили Дарко Куртовић и Биљана Медар, послушајте у „Теми јутра“.