marko radic.jpg (153 KB)

Гост „Теме јутра“ на Радио Требињу био је Марко Радић, директор Туристичке организације града Требиња који је истакао да је и поред пандемије вируса корона, Требиње овога љета било једна од најпосјећенијих дестинација у регији, а у току су и двије јесење промотивне кампање, с циљем да се продужи љетња туристичка сезона.

„У овом јесењем периоду проводимо кампању 'Пробуди се у Требињу, јер овдје сунце грије јаче!' како би се продужила љетња туристичка сезона. Школска година је почела, сад се полако окрећемо кампањама за становништво старије доби, а Требиње нуди изузетне услове за продужене викенде у мјесецу септембру, јер је овдје клима јако угодна“, рекао је Радић, додајући да је Требиње у овом моменту једна од најприхватљивији дестинација за кориштење ваучера Владе РС, који се могу користити до 1. новембра.

Радић је напоменуо да су у сарадњи са Туристичком организацијом РС, покренули и пројекат „Упознајмо Требиње заједно“, а ријеч је о бесплатним туристичким турама у пратњи лиценцираног туристичког водича, да се грађани и туристи упознају са туристичком понудом и занимљивостима града на Требишњици.

Разговарао Дарко Куртовић.