Tijana 2.jpg (407 KB)

Учеснике Европског отвореног школског првенства у одбојци, за ученике средњих школа које се одржава у Граду Сунца посјетила је промотер овог такмичења и најбоља свјетска одбојкашица Тијана Бошковић.

Праћена дуготрајним аплаузима и радошћу више десетина учесника овог такмичења али и младих одбојкаша из ове регије Тијана Бошковић је изразила одушевљење организацијом оваквог турнира.

„Осјећам се сјајно и веома ми је драго што из Требиња шаљемо ову лијепу поруку. Срце ми је пуно када видим овако доста младих спортиста. Не треба да бринемо за наш спорт и одбојку. Нека уживају у спорту и у дружењу. Моји планови су да се, најприје одморим, а након тога крећу нам припреме за Европско првенство, Лига нација и квалификације за Олимпијске игре. Искрено се надам да ћемо ускоро имати доста разлога да се радујемо“, рекла је Тијана Бошковић.

Тијана је прве велике резултате остварила као учесник Малих олимпијских игара РС и као чланица билећке екипе итекако је знала какву радост доноси једно овакво такмичење.

Европско отворено школско првенство у одбојци, за ученике до 18 година у Граду Сунца је окупило око 250 дјеце из шест земаља Европе.

Првенство, чији је промотер најбоља одбојкашица свијета Билећанка Тијана Бошковић, окупило је дјецу из Републике Српске, Србије, Сјеверне Македоније, Црне Горе, Чешке и Молдавије.

Tijana 1.jpg (397 KB)