Benzin-gorivo-nafta.jpg (157 KB)

Требињска полиција јуче је око 20.30 часова, лишила слободе лица иницијала П.М.Т. и П.М.Т. држављане Румуније, за која постоји сумња да су починила кривино дјело превара.

Наиме, полицијским службеницима Полицијске станице Требиње, око 15.00 часова је пријављено да су два непозната лица, једном лицу из Требиња продали нафту коју је лице платило, а када је исту сипало у своје возило, схватило је да је преварено јер се возило није могло ставити у погон.

Оперативним радом полицијских службеника дошло се до сазнања да су могући извршиоци овога дјела држављани Румуније, као и да су исто кривично дјело починили и на подручју Полицијске управе Фоча.

Исток дана око 20.30 часова, полицијски службеници су на магистралном путу М-6, у мјесту Бадњаче, општина Љубиње зауставилили возило марке „Ланчиа Либра“ у коме су се налазила поменута лица, која су након утврђеног идентитета лишена слободе.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Требињу. Након комплетирања и документовању предмета, лица ће се уз извјештај о почињеном кривичном дјелу предати надлежном Тужилаштву.