kik-boks.JPG (213 KB)

У организацији Бокс и кик бокс клуба „Леотар“ данас се у Требињу одржава Отворени куп у лоу кику за млађе узрасне категорије, на којем учествује 40-так кик-боксера из 15 клубова Републике Српске, Федерације БиХ и Црне Горе.

Такмичење за борце кадетског и јуниорског узраста увертира је за 14. „Ноћ шампиона“, која ће вечерас бити одржана у Спортској дворани „Милош Мрдић“ од 19 часова.

kik-boks-2.JPG (255 KB)

Вечерас је на програму седам борби, а уз финалисте данашњег купа у лоу-кику, у ринг ће и искуснији чланови требињског клуба: кик-боксери Златко Селимовић и Драженко Ћосовић, те Милош Будинчић у класичном боксу.

„Акцентар смо ове године ставили на млађе категорије. Ово такмичење смо организовали највише из разлога да нашим најмлађим члановима клуба покажемо како све то изгледа, шта тренирају и шта их очекује у будућности. Ове године имамо доста уписане дјеце, преко 40 полазника“, каже за Радио Требиње Максим Бошковић, тренер Бокс и кик бокс клуба „Леотар“  

Бошковић додаје да такмичари наступају први пут на рингу у власништву Бокс и кик бокс клуба „Леотар“.

„Направили смо свој ринг и то је једини који постоји у источној Херцеговини. Недостатак ринга више нам неће бити проблем приликом организације такмичења“, напомиње Бошковић.