2_90(2)

TREBINJE | Turistička organizacija grada Trebinja, predstaviće se na „World Travel Market“ turističkom sajmu u Londonu, koji će se održati od 3. do 6. novembra.
Poziv da učestvuje na prestižnom londonskom sajmu stigao je u okviru projekta JICA- Japanske agencije za međunarodnu saradnju, a nastupiće kao dio Turističkog klastera Hercegovine, čiji je član.
Tatjana Bulajić , direktor Turističke organizacije Trebinje istakla je za RT da je poziv za ovu manifestaciju od velikog značaja za naš grad. “Ovo je najznačajniji sajam turizma na svijetu koji okuplja preko pet hiljada izlagača. Imaćemo mogućnost da ostvarimo kontakte sa drugim svjetskim turističkim agencijama. Turisti iz Londona česti su gosti u Trebinju i nadamo se da će nam ovaj sajam pomoći da dovedemo još veći broj turista sa raznih strana”, navela je Bulajićeva i dodala da će na sajmu Trebinje predstaviti hotele, motele, vinarije i restorane.
Za svjetske turoperatere na sajmu u Londonu, Turistička organizacija Trebinja pripremila je film na engleskom jeziku, sa kompletnom turističkom ponudom.
S.P.