188133.jpg (157 KB)

Традиционална манифестација "Дани Српске у Србији", коју организује Представништво Републике Српске у Србији по девети пут, почеће сутра у Београду.

Отварању манифестације присуствоваће и делегација Града Требиња, на челу са замјеником градоначелника Драженом Бошковићем, која ће учествовати и на инвестиционој конференцији под називом “Инвестициони потенцијали РС”.

Током „Дана Српске у Србији“, истиче Бошковић, биће представљена комплетна туристичка понуда града, а на инвестиционој конфернецији - потенцијали пословних и будућих слободних зона у Требињу.

„Инвестициона конфереција се организује са циљем да се домаћим компанијама приближе могућности за инвестирање у РС, као и расположиви програми подстицаја. Посебна пажња биће посвећена представљању амбијента за инвестирање у слободне и пословне зоне у РС. Добра прилика да се привредници из Србије упознају са потенцијалима Требиња, прије свега будуће слободне зоне, која ће нудити добре услове за све потенцијалне инвеститоре. Одлична прилика да се на конференцији представи све оно што је Требиње планирало да понуди потенцијалним инвеститорима“, навео је Бошковић.

„Дани Српске у Србији“ трајаће осам дана, а манифестација ће бити организована у 11 градова Србије.