20151130225914_339560

Ања Чихорић је из Требиња и већ неколико година је једна од најтраженијих свјетских манекенки.

За сајт Buzzfeed Ања је открила дио своје приче и подијелила фотографије на којима се види како изгледа са и без шминке.

„Док сам била дијете су ми се ругали јер сам била превисока и превише мршава. Мрзила сам да купујем фармерке јер су ми све биле кратке. Најгоре је било што сам била виша од свих дјечака у школи“, прича Ања.

Она је док је била дјевојчица због свега тога била прилично несигурна.

„Била сам несигурна док сам била мала јер сам изгледала другачије. Само сам хтјела да се уклопим и изгледам исто. Мрзила сам своје обрве. Биле су тако тамне и густе и одувијек сам хтела да их префарбам у боју моје косе и да их ишчупам. То је што данас у ствари сви желе, па ми савршено одговара. Сви моји пријатељи у модној индустрији имају слична искуства, па сам била јако срећна када сам почела да се бавим моделингом јер сам схватила да у свијету постоје људи који пролазе кроз исте ствари као ја“, рекла је Ања за Buzzfeed.

Она је за медије открила како је постала манекенка, а у тај свијет је увукла сестра глумице Миле Јововић.

„Током једне обичне поподневне шетње Требињем пришла ми је Весна Јововић, сестра Миле Јововић. Питала ме да ли сам заинтересована да се бавим манекенством, јер је увидјела да имам потенцијала и одговарајуће пропорције за тај посао. Тај први сусрет нисам доживјела превише озбиљно, јер сам чула свакаве приче о разним агенцијама које су на лошем гласу“, каже Ања.

Само три мјесеца послије првог сусрета са Јововићевом, у љето 2011. отишла је у Милано, и од тада ради с најбољим свјетским модним кућама.

screen-07.27.29[01.12.2015] НН/ Buzzfeed