plakat-mediji-bg.jpg (298 KB)

Тродневна промоција туристичке понуде Требиња у Београду почиње данас у оквиру промотивне кампање "И овог љета Требиње те чека".

Промоција у главном граду Србије, према најави, почеће данас у поподневним часовима и трајаће до недјеље, 27. јуна, до 12.00, а предвиђено је да у оквиру 10 типских штандова, који ће бити постављени код Делијске чесме у Kнез Михајловој улици, буде представљена туристичка понуда Требиња, уз промоције и дегустације аутохтоних херцеговачких вина и производа.

Представљање туристичке понуде Требиња у Београду одржава се у складу са потписаним "Протоколом о пословно-техничкој сарадњи" туристичких организација Београда и Требиња и уз подршку Представништва Републике Српске у Србији.

Припремљен је и пригодан културно-умјетнички програм, у оквиру којег ће се сплетом традиционалних игара и пјесама из Требиња и Херцеговине присутнима представити чланови Градског културно-умјетничког друштва "Алат Свислајон".

Централни дан промоције биће субота, 26. јун, када ће уз низ дешавања код  Делијске чесме од 10.30 до 12.00 часова бити организовано представљање за потребе креирања медијских прилога и жива укључења у програме уз прес-конференцију и изјаве, те гостовање представника Требиња у Јутарњем програму телевизија РТС и "Пинк".

За суботу у 12.00 часова најављена је и посјета званичне делегације града Београда излагачима из Требиња.