240612_trojka.jpg (656 KB)

Хуманитарна организација „Срби за Србе“ у петак, 14. јуна, организује осми по реду хуманитарни спортски спектакл „Тројка из блока“ и позива све хумане људе, љубитеље кошарке и спорта да се одазову овој акцији и помогну најугроженијим суграђанима.

Пројекат „Тројка из блока“ има за циљ прикупљање помоћи за социјално угрожене породице из  региона, а спроводи га Хуманитарна организација „Срби за Србе“. Планирано је. да се поред великог броја учесника окупе и донатори, друштвено одговорне особе и предузећа, јавне личности, спортске организације, медијске институције и државни субјекти, који ће својим учешћем и донацијама помоћи у прикупљању средстава и реализацији овог пројекта.

Котизација за шут за 3 поена износи 5 КМ, а за шут са пола терена 10 КМ (3 покушаја) награда мајица „Тројка из блока“ за сваки погодак са пола терена, могућност више пријава за поновне покушаје.

Хуманитарна организација „Срби за Србе“ је у протекле двије године успјела само на територију Херцеговине да испоручи донације и помоћ у износу око 700.000 КМ што је рекордни износ и показатељ колико је ова организација проширила своје активности у Херцеговини али и генерално у свим регијама гдје наш народ угрожено живи.

Поред спортско- хуманитарног надметања, вече ће употпунити и музички гости изненађења.

Овогодишња 8. „Тројка из блока“  почиње у 19 часова на спортским теренима у насељу Тини.

Сви заинтересовани се могу пријавити, те донирати средства на дан такмичења.