turnir-za-ivanu.jpg (173 KB)

Савјет ученика Техничке школе Требиње организовао је данас у спортској дворани „Милош Мрдић“ хуманитарни турнир у малом фудбалу под називом „За Ивану“, а сав приход намијењен је лијечењу трогодишње Иване Бјелогрлић из Источног Сарајева, која болује од тумора бубрега.

"На турниру учествује 14 екипа из свих разреда наше школе. Жеља нам је била да се данас окупимо као једна велика заједница и прикупимо што више новца за малу Ивану, којој је хитно потребно 250.000 евра за даље лијечење у Француској", наводи Николина Атељевић, предсједник Савјета ученика ове школе.

turnir-za-ivanu-1.jpg (126 KB)

За ову намјену, додаје, ученици школе су прикупљали новац по разредима, средства су донирали и учесници турнира путем котизације, а испред улаза у спортску дворану постављена је кутија за добровољне прилоге.

„Драго ми је да смо организовали овај турнир јер за Иванино лијечење треба прикупити пуно новца. Важно је да барем нешто покушамо, надам се да ће наш примјер слиједити и други у Требињу“, каже Дејан Марић, ученик другог разреда Техничке школе Требиње.

Из Савјета ученика ове васпитно-образовне установе за наредни мјесец најављују традиционалну акцију „Један слаткиш - једно дијете“, како би се пакетићима обрадовали малишани из социјално угрожених породица нашег града уочи предстојећих празника.