20201022_105616.jpg (238 KB)

Листа Уједињене Српске и Партије уједињених пензионера је једна од најозбиљнијих листа у Требињу, сигурно ћемо послије СНСД бити најјача коалициона партија и доживјећемо најбољи резултат до сада, изјавио је данас Милан Петковић, потпредсједник Уједињене Српске, на представљању кандидата Уједињене Српске и ПУП-а у нашем граду.

Он је навео да ову коалицију чини млад тим, али и искусни људи, који су се доказали својим политичким радом и који ће, како је истакао, донијети добро Граду Требињу на његовом путу напретка.

„Листа УС и ПУП са још осам политичких субјеката подржала је заједничког кандидата Мирка Ћурића, који ће сигурно остати градоначелник и наставићемо заједно да градимо Требиње, да буде препознатљив центар као што је био и до сада и да даље имамо подршку и Владе РС и Владе Србије, у свим развојним пројектима који су започети у Граду Требињу“, рекао је Петковић.

Милан Ковач, предсједник Градског одбора Уједињене Српске и носилац коалиционе листе УС-ПУП за Скупштину града Требиња је истакао да очекују најбољи изборни резултат у нашем граду до сада, који ће резултирати формирањем Клуба одборника у градској скупштини.

„Имамо листу озбиљних и препознатљивих људи, очекујемо најбољи изборни резултат УС и ПУП у Требињу до сада. Рачунамо да ћемо послије ових избора имати Клуб одборника у градској скупштини, са три одборника“, истиче Ковач.

Он је подсјетио да је коалиција од девет политичких субјеката усагласила Заједничку платформу за будућност Требиња, са бројним пројектима и инвестицијама, као што су изградња клиничког центра и аеродрома, а чија се реализација планира у наредном четверогодишњем мандату.