141115220220leotar TREBINJE | U Trebinju se sutra igra derbi Lige 12. u kome domaći „Swisslion Leotar“ dočekuje neporažene sarajevske „Sparse“.
Sparsi i Leotar su već osigurali nastup u Ligi 6, odnosno doigravanju za prvaka Bosne i Hercegovine, bez obzira na to kako će se odigrati preostalih 7 kola do kraja sezone.
Leotar se trenutno se nalazi na omjeru 11/4 i prilično čvrsto drži drugu poziciju na tabeli i sutrašnji meč za Trebinjce će biti najveći ispit od početka sezone, dok Sparsi nakon 15 kola imaju isto toliko pobjeda. Vladimir Aleksić, prvotimac Trebinjaca kaže da je rezultat Sparsa za poštovanje, ali da će Leotar dati sve od sebe da dođe do pobjede. “Nas očekuje jako teška utakmica sa Sparsima. Oni igraju cijelo prvenstvo kvalitetno, popunjeni su na svim pozicijama dobrim igračima koji drže visok ritam igre svih 40.minuta, kako u napadu tako i u odbrani. Sparsi su prvi na tabeli bez poraza i takav rezultat je za poštovanje”, kaže Aleksić.
Iz uprave Leotara pozvali su sve vjerne navijače i zaljubljenike u igru pod obručima, da dođu sutra u Sportsku dvoranu „Miloš Mrdić“ i svojim prisustvom uveličaju ovaj istinski derbi, i uz fer i sportsko navijanje pomognu Leotaru da ostvari pobjedu.
Utakmica se igra u sa početkom u 19 časova.

R.T.