Потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић казао је вечерас да је више него задовољан радом градског одбора странке у Требињу и управе града, због чега и не сумња да ће грађани Требиња на овогодишњим локалним изборима поново указати повјерење кандидатима СНСД-а.

viskovic-snsd.JPG (176 KB)

„Ко год зна како је овај град изгледао прије десет или петнаест година, а како изгледа данас – ваљда ће му бити јасно да неко мора понијети и заслуге за то. Да ли мислите да ће неко инвестирати свој новац тамо гдје то није добро, није сигурно нити доноси профит“, казао је Вишковић који је у Требињу вечерас присуствовао сједници градског одбора странке.

Вишковић истиче да је на састанку договорена стратегија за изборе које странку очекују ове године.

„Желимо поново као партија да овјеримо нашу побједу у Требињу. И не само у Требињу него широм Републике Српске. Такође, да поправимо наше изборне резултате. И кад је нешто најбоље - увијек може мало боље“, истакао је Вишковић, додајући да је на састанку анализирано шта је урађено у протеклим мјесецима, а шта је оно што предстоји у наредним, како доћи до сваког грађанина, које су њихове потребе и чиме су можда још незадовољни.

Генерални секретар СНСД-а Лука Петровић напоменуо је да је странка у Требињу већ кренула са активностима у изборној години, да има добру кондицију и кадар који је међу грађанима препознатљив и остварује добре резултате и у локалној и у републичкој власти.

Петровић је напоменуо да су бројни програми и пројекати које СНСД проводи у Требињу заједно са својим коалиционим партнерима, те да су задаци странке у наредном периоду да још више прати пулс грађана, који од власти очекују бољитак, и лични и општи.

„А толико посла имамо да ћемо ове године посебно обратити пажњу грађанима – да видимо да ли су задовољни нашим пројектима и које су њихове још препоруке, шта то још треба урадити у нашем граду. Мишљења смо да смо најближи грађанину, обичном човјеку, могу нам доћи и затражити помоћ - ми ћемо увијек бити ту“, казао је Петровић.