У Босни и Херцеговини у понедјељак, 3. августа, се прогнозира сунчано уз мало до умјерено наоблачење.

unnamed.jpg (172 KB)

Повећање облачности са запада у ноћи на уторак. Вјетар умјерене јачине јужног смјера. Најнижа јутарња температура ваздуха већином између 13 и 18°C, на југу БиХ до 24°C. Највиша дневна температура ваздуха углавном између 30 и 36°C, на југу земље до 38°C.

У БиХ у уторак, 4. августа, биће претежно облачно и нестабилно вријеме с пљусковима и грмљавином. Могућа је локална појава града. Вјетар слаб до умјерене јачине јужног смјера, који ће крајем дана промијенути смјер на сјевер. Најнижа јутарња температура зрака већином између 14 и 18°C, на југу земље до 24°C. Највиша дневна температура ваздуха углавном између 23 и 28°C, на југу земље до 30°C.

У БиХ у сриједу, 5. августа, се прогнозира претежно облачно вријеме с кишом и пљусковима. Јаче падавине на сјеверу. Вјетар слаб сјеверног и сјеверозападног смјера. Најнижа јутарња температура ваздуха већином између 11 и 16°C, на југу земље до 19°C. Највиша дневна температура ваздуха углавном између 15 и 20°C, на југу земље од 24 до 27°C, саопштено је из Федералног хидрометоролошког завода БиХ.