Pobjednik ekipa Gorice.jpg (455 KB)

Требињске екипе „Захумље ресторан Дријен“ у конкуренцији ветерана и „Горица СиС“ код сениора побједници су овогодишњег Божићног турнира у малом фудбалу Требиње 2023.

„Горица СиС“ је у узбудљивој утакмици головима Шешеља и Раичевића побиједила „Хрупјела“ са 2:1. Једини гол за поражену екипу постигао је Јелић.

У финалу ветерана, виђена је такође одлична утакмица, а побједа је у мечу „Захумље ресторан Дријен“ - „Љубиње“, заслужено припала екипи „Захумља“. Голове су постигли Прело и Вицо.

Треће мјесто од сениора припало је екипи „Златара Рубин“ из Никшића која је са 6:3, у још једном узбудљивом мечу, савладала екипу „Декор Ива Никшић“. Три гола за побједничку екипу је постигао Копривица, два Вуковић, а један Костић. За поражени тим стријелци су били Цимбаљевић, Бошковић и Ћипранић.

Код ветерана треће мјесто припало је екипи „Горановић“. Стријелци су били Бошковић аутогол и Јовановић, а за поражену екипу Вучковић.

Код сениора најбољи голман је био Зоран Примић, најбољи стријелац Лазар Зечевић, а играч Предраг Шешељ. Сви су из побједничке екипе.

Код ветерана најбољи голман је био Душан Берак, стријелац Миљан Вицо, а играч Саво Андрић - сви из екипе „Захумље ресторан Дријен“. Пехар за фер плеј припао је екипи „Горњих Полица“.

Побједнику у сениорској конкуренцији је припала новчана награда у износу од 4.000 КМ, а код ветерана најбољи тим је добио 1.000 КМ. У полувремену финалне утакмице код сениора, приређена је и наградна игра за гледаоце.

Финале је одиграно пред, до посљедњег мјеста испуњеним трибинама, а успјешан организатор било је Јавно предузеће „Требињеспорт“.

Gorica Hrupjela 3.jpg (445 KB)

Pehari 2.jpg (642 KB)

Pehari 3.jpg (724 KB)

Pehari 5.jpg (675 KB)

Pehari 4.jpg (674 KB)

Pehari.jpg (638 KB)

Gorica Hrupjela 2.jpg (1.07 MB)