zapaljen_auto-560x416.jpg (156 KB)

Пожар на аутомобилу „рено клио“ власништво Миливоја Вуковића, замјеника начелника ПУ Требиње је, највјеровантије, изазван запаљивом течношћу, показао је увиђај који су јутрос обавили припадници ПУ Требиње под надзором дежурног окружног тужиоца.

-Уз консултације са Окружним јавним тужилаштвом у Требињу полицијски службеници ПУ Требиње предузимају низ мјера и радњи чији циљ је утврђивање свих околности кривичног дјела као и једног или више извршилаца и њихових мотива. Полицијски службеници Полицијске управе заједно са Управом за тешки и организовани криминалитет МУП-а предузимају радње претреса на више локација, након чега ће бити саслушана и криминалистички обрађена сва лица за која се утврди постојање основа сумње да су на било који начин учествовала у извршењу кривичног дјела „оштећење туђе ствари“- саопштено је из Полицијске управе Требиње.

Пожар који је на аутомобилу власништво Миливоја Вуковића избио јутрос око 3 часа у Немањиној улици у Гацку угасили су гатачки ватрогасци, а повријеђених није било.